Rehearsal

3 years ago

Rehearsal

I lördags gjorde vi oss irodning för att åka på menyprovning för bröllopet. Det kändes som sommarens första dag och jag var alldeles pirrig och glad, men också lite nervös. Det är mycket att ta ställning kring nu med bröllopet. Vi har massa frågor som vi behöver bestämma oss kring. Eventuellt kommer vi tänka om lite igen och då vill vi att allt ska kännas rätt, men på ett lite spontant sätt.

Rehearsal

Vi möttes av hovmästaren som visade oss vår lokal. Dom hade dukat upp för kvällen med antal gäster så att det skulle passa vår bokning. När vi såg det kändes allt så riktigt. Som om allt landade.

Rehearsal

Jag åt en klassiker och njöt av en Limoncello spritzer. Vi gav varandra talutrymme och passade på att skämta om sådant som känts lite ansträngt och stressigt. Det var en ventil som behövde få pysa lite. Det är lätt att man snurrar upp sig i måsten istället för att se allt som möjligheter. Lunchen blev en sådan vändpunkt.

Rehearsal

Vi älskar allt med vårt val av plats. Att dessutom kunna återvända varje bröllopsdag resten av livet för en walk down memory lane är ett extra plus.

Rehearsal

vi bär varandra där, hand i hand.

Rehearsal

Det är inte det stora och det breda jag tänker så mycket på när jag föreställer mig vår bröllopsdag utan det är snarare detaljerna. Det gör inget om det regnar eller det är köer eller om inget håller schemat men jag vill fokusera på Johns blick, känslan i lokalen och tyngden av blombuketten i handen.

Rehearsal

Tillockmed kaklet är perfekt.

Rehearsal
Rehearsal

Hon är nog balnd det bästa jag köpt. Jag har tjatat om et förr men kvalitén och handarbetet på den här väskan slår allt jag tidigare ägt.

Rehearsal

Jag grät en stund absolut. Jag föreställer mig att alla har sina romantiska historier inför sitt bröllop och sin bliviande partner. Men just nu känns det som jag är den enda i världen som på riktigt känt så som jag känner för John. Jag funderar också på vad jag vill säga till honom och vilka löften som passar oss. Sa ni något på ert bröllop även om det inte hör till tradition?

Rehearsal

Det där New Yorkiga, stökiga, restaurang avslappnade, klassiska har vi verkligen lyckats hitta nu. Jag längtar så efter att alla mina nära sitter här och jag kan verkligen höra hur skratten och glassen klirrar.

Rehearsal

Jag tog en obligatoriska badrumsselfie. lite tagen av stunden som ni ser.

Rehearsal

Här sitter han – min blivande man. fyra månader kvar…

Sara · 3 years ago
Vi hade en borgerlig vigsel, men en ”riktig” ceremoni med musik och dikt och näbbar och tärnor och hela kitet. Vi skrev egna löften, men det var inte så mycket fokus på just att lova saker, mer som små tal. Tyckte mycket om det!

Julia Brukroken · 3 years ago
Det känns igen i min tanke, eventuellt hoppar vi delen med löften helt och mest säger något som går att hålla i minnet. Något som präglar min syn på vår relation och vår kärlek. Tack för att du delar med dig?

Mathilda · 3 years ago
Utan att känna er så känns det verkligen som om ni hittat ett perfekt ställe för bröllopsmiddagen som känns precis som ni! Avslappnat, klassiskt, mysigt och opretentiöst :) Så roligt att du vill visa oss resan och dina tankar inför bröllopet.

Amanda · 3 years ago
Vi skrev brev till varandra som vi läste upp in private dagen efter bröllopet! Var så mysigt och vi ska läsa dem varje år på vår bröllopsdag har vi bestämt <3

Ellinor · 3 years ago
Vi sa inget speciellt, annat än ja. Gifte oss i vår hemkyrka, utan några gäster. För oss kändes en vigsel som något privat och bara mellan oss. Vi fick efter mycket tjat och övertalande höra min mans enda önskan "How great thou art" med Elvis Presley (O store gud, på svenska). Vi gick ut till den. Kantorn gick ut under protest just då!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com